divendres, 13 de juny del 2014

Petroli no, Columbretes netes.

UGT Comarques del Nord participa el proper diumenge en l´acte en defensa de les Illes Columbretes 



La plataforma Petroli No, Columbretes Netes participa el proper diumenge en un acte reivindicatiu “in situ” en les Illes

La Plataforma Petroli No, Columbretes Netes amb el suport unànime de totes les organitzacions que la conformen, decidiren en la darrera assemblea realitzar un acte de protesta “in situ” en la reserva marina; consistent en una cadena humana, per visualitzar l’oposició a les prospeccions en l’entorn de les Illes castellonenques.
“Més de cent persones s’han mobilitzat per donar suport a aquesta acció, amb la qual es pretén donar un crit d’alarma davant la ineficàcia d’un govern autonòmic que no es mulla i d’un govern central, plegat als interessos especulatius d’una empresa privada” han declarat fonts de la Plataforma.


L'acció consisteix a fer una cadena humana des de les escales del port fins al far, en fila. Cada persona exhibirà una banderola. Es realitzarà un vídeo per a la seua difusió. El vídeo gravarà a totes les persones en un “travelling” que recorrerà sense interrupció el camí. Al final des de l'alt, es demanarà a la gent que agite al vent les banderoles com a fi de l'acció. “Es tracta d'una acció reivindicativa per a protegir el medi ambient, en la qual serem molt respectuosos amb l’entorn, al tractar-se d’un espai protegit molt fràgil” han declarat des de la Plataforma.

“Totes i cadascuna de les organitzacions que conformen la Plataforma s’han bolcat en aquest esdeveniment, realment estem desbordats per gent que vol participar i volem agrair totes les mostres de suport que ens estan arribant a diari” ha incidit Xavier del Señor, un dels portaveus.

Des de la Plataforma Petroli No, Columbretes Netes tenim molt clar que, “ només la participació ciutadana podrà aconseguir que s’aturen les prospeccions al voltant de la reserva marina i que si volem un futur pel nostre medi ambient, per la nostra economia, la societat s’ha de posicionar amb total claredat, contra els interessos econòmics d’empreses que, amb la seua visió de negoci especulatiu, volen destruir el nostre entorn”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada