Què som?

La Intercomarca Comarques del Nord de UGT-PV és una de les 6 intercomarcas que componen la UGT del País Valencià i té com a àmbit territorial el propi de la seua demarcació natural en la província de Castelló

La Unió General de Treballadors és un sindicat de classe on poden estar integrats tots els treballadors assalariats, els treballadors associats a cooperatives, els treballadors autònoms que no tinguen assalariats i els treballadors en desocupació o que hagen cessat en l'activitat laboral.

En definitiva, afiliat a UGT pot estar tota aquella persona, independentment de la seua afiliació política, religiosa, etc. que no tinga treballadors al seu servei.

A la UGT treballem en la defensa dels interessos sociopolítics, econòmics, professionals, socials i culturals dels treballadors. Intentem unir-nos per a reivindicar el benestar social, econòmic i intel·lectual de tots els treballadors.

La UGT és una organització democràtica que defén l'Estat social i democràtic de dret i propugna que la llibertat, la justícia i la igualtat siguen reals i efectives.

La UGT, fundadora de la Confederació Sindical Internacional (CSI) i de la Confederació Europea de Sindicats (CES), a les que pertany, defén l'acció internacional del conjunt dels treballadors. Manté relacions amb les organitzacions sindicals d'altres països que perseguisquen el mateix fi que la UGT, practicar amb ells la solidaritat.

La nostra organització és independent dels governs, els partits polítics, les confessions religioses, les administracions i els empleadors, es regeix única i exclusivament per la voluntat dels seus afiliats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada