divendres, 9 de maig del 2014

Ja n´hi ha prou!

UGT UN SINDICAT DE TOTS I TOTES I PER A TOTS I TOTES

UGT és un SINDICAT de classe amb més de 125 anys d´historia i experiència en la defensa dels treballadors i treballadores.
UGT SOM fonamentalment la SEUA AFILIACIÓ, que des de la participació democràtica plantegem la nostra acció sindical per a la defensa i promoció dels drets de treballadors i treballadores.





Els drets laborals i socials conquerits en la nostra lluita sindical i acció reivindicativa, no sols han generat cohesió social i distribució de la riquesa, han consolidat l´Estat del benestar.
Per açò des de la UGT no anem a permetre que ara se´ns vulga arrabassar drets laborals, socials i económics, que tant ens han costat aconseguir.
Estar afiliats, o no, a la UGT, marca la diferència entre la fortalesa i la debilitat.
El Dret del Treball posa en el centre del nostre sistema de relacions laborals als Comités d´empresa i als Delegats de Personal. La nostra participació activa en aquestes eleccions es converteix en una peça fonamental en la consolidació de la nostra força en les empreses i administracions. Comprometre´s sindicalment amb elles és garantir el futur, el nostre i el dels nostres fills.


AFÍLIA´T PER SER MÉS FORTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada