dimecres, 6 de novembre del 2013

Concentració a la seu de RTVV a Castelló

LA PLANTILLA DE “NOU” PROTESTA CONTRA EL TANCAMENT DELS MITJANS PÚBLICS VALENCIANS
Castellón, 6 de novembre de 2013.- Les treballadores i els treballadors de RTVV a Castelló s’han concentrat aquest matí a la seu del grup de públic de comunicació a Castelló. La plantilla de “NOU” a Castelló ha rebutjat amb aquest acte l’anunciat tancament de la ràdio i la televisió pública dels valencians.




El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha confirmat aquest matí en roda de premsa el que ahir ja va dir mitjançant un comunicat de premsa: el Govern valencià tancarà RTVV com més prompte millor.

Aquesta es la reacció del Consell a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que ahir va fer pública la sentència en la que anul·la l’expedient de regulació de l’ocupació pel qual es va posar al carrer vora mil treballadors.

Davant la decisió judicial, el Consell, lluny d’assumir responsabilitats per la seua gestió, ha decidit tancar RTVV.

Això comportarà el comiat definitiu de 1.700 treballadors i treballadores. A més, la ciutadania valenciana perdrà l’únic mitjà en valencià en la llengua pròpia, un pas més en la pèrdua de la nostra identitat provocat el Govern del Partit Popular.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada