dilluns, 24 de juny del 2013

AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT

 A LAS 12:00 DE ESTA MAÑANA UGT PLANA ALTA-MAESTRAT-ELS PORTS HA DADO LECTURA AL MANIFIESTO DE RECHAZO A LA REFORMA DE LA LEY DE INTERRUPCIÓN VOLUNTARIA DEL EMBARAZO.



LA Coordinadora Feminista pel Dret a Decidir de València REBUJA la reforma de la LLEI D’INTERRUPCIÓ VOLUNTARIA DE L’EMBARÀS
Gallardón vol que les dones tornem al segle XIX. La dona a sa casa i l’home a la plaça.

Des de fa uns mesos, des que es va conformar el Govern del Sr. President Rajoy, les dones assistim a un continu atac directe i frontal als drets obtinguts amb anys i anys de lluita. Es troben molts exemples lamentables, el més vergonyós de tots és l’intent del Sr. Ministre Gallardón d’aniquilar el dret a l’avortament. En realitat, pretén aniquilar tots els drets sexuals i reproductius en general.
El Sr. Ministre Gallardón encara no ha entés que som ciutadanes de ple dret. Que nosaltres decidim si parimos o no parim. Que el nostre cos és el nostre dret… Són tants i tants els drets que no ha entés, que des de la Coordinadora feminista pel Dret a Decidir traslladem el nostre rebuig total a la seua proposta de llei de reforma del dret a l’avortament a l’Estat Espanyol i sol·licitem la dimissió immediata del Sr Ministre Gallardón.
Gallardón s’obstina en imposar-nos la seua moral, la seua falsa moral. Una moral que ens redueix a simples recipients, objectes. Desgraciadament, això som les dones per a ell.
Així doncs, la Coordinadora Feminista pel Dret a Decidir de València, contra la reforma de la Llei d’Interrupció Voluntària de l’Embaràs s’oposa rotundament a esta reforma retrògrada, ja que considera que el dret a l’avortament està reconegut -entre altres- per la Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa en la resolució que exigeix als 47 estats que pertanyen a la institució "despenalitzar l’avortament si no ho han fet encara"... “l’objectiu és que la societat protegisca les dones que no desitgen dur a terme el seu embaràs"... "l’avortament és un dret, la llibertat de les dones a decidir sobre el seu cos ha de ser respectada, i els governs han de garantir l’accesibilitat d’esta pràctica.
Nosaltres declaram alt i clar QUE ESTEM FARTES de tornar al segle passat o, pitjor, a l’anterior. Sembla que el Sr Ministre anyora els viatges a Londres i Àmsterdam. Ai, aquells meravellosos anys quan les riques es feien raspats!, i les pobres, què?...
Per tal de denunciar tot allò, la coordinadora convocarà diversos actes reivindicatius: un paiassacarrers el 25 de maig a les 11.30 hores, des del carrer Buenos Aires 13 de València; una concentración front a la seu del Partit Popular (PP), al carrer Quart de València; el 8 de juny amb la participació a la Fira Alternativa a València; i el 29 de juny es realitzaran unes jornades sobre l’IVE.
Sr, Ministre Gallardón, oblides de fundamentalismes integristes, religiosos i de falses morals. No farem cap pas enrere en la defensa del nostres drets, els qual manté la Llei Orgànica 2/2010 de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs, i reivindiquem la seua aplicació real i efectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada